Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €

Pogoji poslovanja

PODATKI O PODJETJU

PROCES - PDF d.o.o. 
Brezje 9D, 3330 Mozirje

Davčna številka (ID): SI92283535
Davčni zavezanec: DA 
Matična številka: 5566711

Vpis v sodni register: Okrožno sodišče v Celju

Znesek osnovnega oz. vpoklicanega kapitala: 25.038,00 eur

Transakcijski račun: IBAN: SI56 0311 7100 9114 711 (SKB d.d.), SWIFT: SKBASI2X

Kontakt:

 

SPLOŠNI POGOJI

Kupec je lahko fizična ali pravna oseba, upoštevajoč podatke posredovane ob oddaji naročila. Fizična oseba je izključno tisti kupec, ki pridobiva ali uporablja blago in storitve za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti.

Kupec s pošiljanjem povpraševanja potrjuje, da sprejema splošne pogoje poslovanja objavljene na tej strani in druge objavljene pogoje ter spremembe, ki jih bo upravitelj objavil na teh straneh.

PROCES - PDF d.o.o. in kupec medsebojne obveznosti urejata s temi splošnimi pogoji in Zakonom o varstvu potrošnikov.

Kupca zavezujejo splošni pogoji v trenutku oddaje naročila (spletnega nakupa).

V primeru klasičnega nakupa zavezuje kupca k naročilu oddaja naročila preko emaila ali z izdano naročilnico podjetja.

  

CENE ARTIKLOV

Cene izdelkov so navedene na dva načina: Cena brez DDV in Cena z DDV.  

 • Cena: je redna cena po kateri se artikel prodaja.
 • Akcijska cena: je znižana redna cena po kateri se prodaja artikel za določen ali nedoločen čas.

 

OZNAČEVANJE ZNIŽANIH ARTIKLOV

 • Znižano/Akcijska cena: so označeni izdelki, ki so trenutno v akciji, ki je časovno omejena.

Posredovane cene se tekom časa lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Za posamezne artikle veljajo cene v trenutku dogovorjenega povpraševanja, razen v primeru napake pri ceni. Kljub nenehnemu preverjanju pravilnosti podatkov, se namreč lahko zgodi, da je cena napačna. O morebitni napaki bomo kupca v najkrajšem možnem času obvestili (po elektronski pošti ali telefonsko) in poizkušali najti rešitev v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med kupcem in ponudnikom je sklenjena, ko kupec plača znesek prejetega predračuna/naročila ali v posebnih primerih, ko podpiše dobavnico za prejeto blago. Kupec v prejeti pošiljki ali posebej po elektronski pošti, prejme račun na katerem je specifikacija zneska.

  

PREKLIC NAROČILA - S STRANI STRANKE

Kupec lahko naročilo prekliče v roku 1 ure po oddaji naročila brez kakršnih koli stroškov. Ob preklicu naročila morate nujno navesti ime in priimek ter številko naročila.

  

ZAVRNITEV NAROČILA - S STRANI PRODAJALCA

PROCES - PDF d.o.o. lahko naročilo za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji ne more izvesti, zavrne. Prav tako lahko zavrne naročila, katera smatra za sumljiva.

Prav tako lahko podjetje PROCES - PDF d.o.o. zavrne spletna naročila nad 200 eur in od kupca zahteva poslano naročilnico za želeno blago, predvsem tudi za specifične izdelke ali izdelke izdelane po naročilu. Tako se zavaruje pred morebitnimi vračili blaga s strani kupca za specifične izdelke oz. izdelke po naročilu.

 

VRAČILO BLAGA

Fizične osebe, ki sklenejo pogodbo/nakup na daljavo (preko spletne trgovine) skladno z Zakonom o varstvu potrošnikov, imajo pravico, da najkasneje v 14 dneh od prevzema blaga na naslov info@proces-pdf.com sporočijo, da odstopajo od pogodbe/nakupa, ne da bi jim bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Sporočilo mora biti pisno preko emaila (info@proces-pdf.com) in s priloženim obrazcem za odstop od pogodbe.

PROCES - PDF d.o.o. bo znesek prejetega plačila za vrnjeno blago nakazal kupcu takoj, ko bo mogoče, oz. najkasneje v 14-ih dneh po prejemu vrnjenega blaga.

Kupnino prejme kupec na sledeči način:

 • v kolikor je kupec plačal z bančno kartico, prejme vračilo kupnine nazaj na svoj transakcijski račun
 • v kolikor je kupec plačal s Paypal-om, prejme vračilo kupnine nazaj na Paypal račun
 • v kolikor je kupec plačal po povzetju, prejme vračilo kupnine nazaj na svoj transakcijski račun
 • v kolikor je kupec plačal po predračunu, prejme vračilo kupnine nazaj na svoj transakcijski račun

 

STROŠEK VRAČILA BLAGA IN POVRAČILO KUPNINE

Stroške vračila blaga plača kupec.

Artikle, ki jih zaradi njihove narave ni mogoče vrniti po pošti, po naročilu prodajalca pobere dostavna služba, ki jo določi prodajalec. Stroške vračila artiklov krije kupec.

Kupcu se povrne znesek kupnine:

 • celoten znesek kupnine, če vrača celotno naročilo (vse artikle), vključno s stroškom dostave, v kolikor je bil ta strošek zaračunan na računu
 • znesek kupnine zmanjšan za strošek dostaveče vrača delno naročilo (ne vse artikle), torej brez stroška dostave, ki je bila izvršena, v kolikor je bil ta strošek zaračunan na računu. V kolikor stroška dostave ni bilo obračunanega na računu (brezplačna dostava), se kupcu povrne 100% zneske kupnine oz. kupnina za vrnjeno blago.

V kolikor kupec izdelek začne uporabljati in si premisli, izgubi pravico do odstopa od pogodbe/nakupa.

Tudi sicer mora prejeto blago vrniti nepoškodovanov nespremenjeni količini ter z nepoškodovano originalno embalažo, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv kupec (Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). Ob vračilu je obvezno priložiti tudi original račun in obrazec za vračilo.

Obrazec za odstop od pogodbe izdelkov je na voljo TUKAJ.

Kupec nima pravice do odstopa od pogodbe v primeru naročila produkta, ki je izdelan po njegovih navodilih in prilagojen njegovim izrecnim zahtevam (skladno z 2. točko 5. odstavka 43.č člena ZVPot).

Dodatno pojasnilo tržnega inšpektorata glede vračila kupljenih izdelkov preko spleta:

»Pri pravici do odstopa od pogodbe, sklenjene na daljavo, je treba vedeti, da gre za odstop od pogodbe, ne da bi bilo s stvarjo samo karkoli narobe, pač pa gre ta pravica potrošniku že zaradi same narave pogodbe – sklenitev pogodbe na daljavo. Pri pravici do odstopa od pogodbe namreč ne gre za to, da potrošnik ne bi vedel, kaj kupuje (načeloma potrošnik tudi pri ostalih stvareh ve, kaj naroča), temveč zgolj za to, da o svoji odločitvi v zakonsko predvidenem roku premisli in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe. 

Prav tako je treba vedeti, da sklenitev pogodbe na daljavo potrošniku ne daje več pravic, kot sicer sklenitev pogodbe na klasičen način (to je z obiskom v prodajalni). Tako potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati ves čas do odstopa od pogodbe, saj tukaj ne gre za nakup na preizkušnjo, kjer bi bil preizkus blaga pogoj za ohranitev pogodbe v veljavi. Potrošnik tako sme opraviti ogled in preizkus prejetega blaga zgolj v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja in kot je to običajno v prodajalnah. Vsakršno »preizkušanje«, ki odstopa od navedenega, je mogoče šteti za uporabo blaga, kar pomeni, da potrošnik s tem izgubi pravico do odstopa od pogodbe. 

Pravica do odstopa od pogodbe ne daje potrošniku nobene pravice več, pač pa samo možnost, da tudi po tem, ko že prejme blago, ponovno premisli svojo odločitev o nakupu in v primeru, da je bila ta odločitev prenagljena, spremeni svojo odločitev in odstopi od pogodbe, ne daje pa mu pravice uporabe blaga.« (vir: Informacije - Glasilo Trgovinske zbornice Slovenije, 20. januar 2012, številka 3):

Če naročilo izvede pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost ter v primerih, ko nakup ni izveden na osnovi pogodbe, sklenjene na daljavo, določila prejšnjega odstavka ne veljajo. Morebitne zahtevke za vračilo blaga bomo v teh in podobnih primerih obravnavali individualno in pri tem v največji možni meri upoštevali vse razloge in okoliščine.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga (Pošta Slovenije). Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

 

MENJAVA BLAGA

ZAMENJAVA ARTIKLOV NI MOŽNA, MOŽNO JE LE VRAČILO IN ODDAJA NOVEGA NAROČILA.

V kolikor kupcu naročeno blago ne ustreza, bodisi zaradi napačne izbire ali drugega razloga, lahko blago vrne (skupaj z original računom in izpolnjenim obrazcem za vračilo, nepoškodovano in neuporabljeni v originalni embalaži) in nas obvesti o vračilu blaga na email info@proces-pdf.com ter na svoje stroške vrne blago na sedež podjetja, mi pa mu povrnemo kupnino za vrnjene produkte.

Medtem pa lahko odda novo naročilo za drug alternativen produkt. Cena je tista, ki jo kupec potrdi ob oddaji naročila. Torej če en produkt kupi po znižani ceni in ga vrne nazaj zaradi neustreznosti ter kupi nov alternativen produkt po višji ceni, velja cena ob oddaji naročila (torej višja cena).

 

REKLAMACIJA IN GARANCIJA

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini ali kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem kupec blago reklamira. Po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem je možno blago vrniti tudi po pošti, sicer pa ga osebno prinesete v poslovno enoto Mozirje. Stroške pošiljanja krije kupec.

V primeru koriščenja reklamacije je potrebno predložiti reklamacijski zapisnik, ki ga najdete TUKAJ.

Za izdelke kupljene na daljavo, veljajo vsi garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo. Garancijo je možno uveljaviti le ob predložitvi računa. Garancijo je možno uveljaviti na sedežu podjetja. Postopek reklamacije se prične, ko prejmemo reklamirano blago in vso potrebno dokumentacijo (reklamacijski zapisnik in račun).

Napako na izdelku lahko potrošnik reklamira iz naslova garancije ali iz naslova stvarne napake v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot). Garancijo lahko potrošnik uveljavlja za izdelke, za katere je obvezna garancija (seznam teh izdelkov določa Pravilnik o blagu, za katerega se izda garancija za brezhibno delovanje) in za tiste, za katere je bila dana prostovoljna garancija. Reklamacijo iz naslova stvarne napake pa lahko potrošnik uveljavlja za vsak kupljeni izdelek (kar pomeni, da lahko potrošnik zaradi napake na izdelku, za katerega ni bila dana garancija, uveljavlja pravice iz stvarne napake, enako pa se lahko odloči tudi v primeru, če ne želi uveljavljati garancije za izdelek, za katerega je bila dana garancija).

Na podlagi garancije lahko potrošnik v garancijskem roku od garanta (proizvajalec oziroma njegov zastopnik, uvoznik ali prodajalec) zahteva brezplačno odpravo napake. Če napake ni mogoče odpraviti, ali je podjetje ne odpravi v skupnem roku 45 dni, lahko potrošnik zahteva zamenjavo za nov brezplačen izdelek.

Iz naslova stvarne napake pa lahko potrošnik po ZVPot napako na izdelku reklamira pri prodajalcu in sicer v dveh mesecih od odkritja stvarne napake (za napake, ki se na blagu pokažejo po dveh letih od prevzema, pa prodajalec ne odgovarja več) ter po lastni izbiri zahteva:

 • odpravo napake ali
 • vračilo plačanega zneska v sorazmerju z napako ali
 • zamenjavo blaga ali
 • vračilo plačanega zneska.

Napaka je po ZVPot stvarna:

 • če blago nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;
 • če blago nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;
 • če blago nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;
 • če je prodajalec izročil blago, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Če napaka ni sporna, mora podjetje čimprej, najkasneje pa v roku osmih dni, ugoditi potrošnikovemu zahtevku. Če o napaki obstaja spor, mora podjetje v enakem roku podati potrošniku pisni odgovor.

V kolikor podjetje ali njen dobavitelj artikla oceni, da je reklamacija upravičena, se poskuša najprej odpraviti napako na artiklu in vrniti popravljen artikel kupcu. V kolikor le-to ni mogoče, se kupcu zamenja za nov brezplačni artikel, če je le ta na zalogi. V kolikor artikla ni na zalogi oz. dobavni rok ni znan, se kupcu povrne strošek kupnine za reklamirani artikel. Reklamirani artikel v primeru zamenjave za nov artikel ali za vračilo kupnine, obdrži podjetje pri sebi.

Podjetje Proces-PDF d.o.o. ne prevzema nobenih jamstev ali odgovornosti zaradi morebitne škode iz naslova izpada dohodka, povzročeno zaradi prekinitve ali zastoja proizvodnje, ki bi izhajala iz uporabe prodanega blaga. Podjetje ne prevzema nobenih stroškov naročnika, razen v primeru, ko je le to izrecno dogovrojeno in sklenjeno v pogodbi o sodelovanju. 

 

DOBAVNI ROKI, DOSTAVA IN OSEBNI PREVZEM 

Dobavni rok: Ker je naš prodajni asortiman zelo obširen (trenutno objavljenih je soraj 50.000 različnih izdelkov), žal ne moremo zagotavljati vseh artiklov na zalogi. V kolikor vaše naročeno blago ni na zalogi v našem skladišču, ga bomo naročili pri našemu dobavitelju in vam ga v čim krajšem času poslali na vaš naslov.

Okvirni čas dobave vsakega artikla je naveden pri posameznem artiklu, napisan pod ceno.

 • "Zaloga: Na zalogi" - zaloga v našem skladišču
 • "Zaloga: Na zalogi (1-3 dni)" - zaloga pri dobavitelju
 • "Zaloga: Na zalogi (3-5 dni)" - zaloga pri dobavitelju

Včasih se zgodi, da traja dobava kakšnega produkta nekoliko dlje, kot je predvideno, zato vas prosimo za razumevanje. Potrudili se bomo, da bo v napisanem času tudi dostavljen na vaš naslov, vendar vam žal ne moremo garantirati točno navedenega časa dobave, saj je odvisen od zaloge pri dobavitelju.

V kolikor artikel ni na zalogi niti pri dobavitelju, vas bomo o tem nemudoma obvestili in vam predstavili ostalo ponudbo. V kolikor vam le ta ne bi ustrezala, lahko brez težav odstopite od nakupa in prejmete vračilo denarja, v kolikor je bilo plačilo naročila že izvedeno s strani kupca.

Dostava naročila za artikle na zalogi kjer je zapisano "Zaloga: Na zalogi (1-3dni)":

 • v primeru plačila po povzetju ali takojšnjega plačila z bančno kartico/ Paypal-om opravljena v roku 1-3 delovnih dni od oddaje naročila, ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču
 • v primeru plačila po predračunu, pa v roku 1-3 delovnih dni od dneva prejema plačila na naš račun, ob predpostavki, da je blago na zalogi v našem skladišču.

Dostava naročila za artikle, ki jih nimamo na zalogi, pa takoj, ko jih prejmemo v naše skladišče. Dobavni roki se razlikujejo od dobavitelja do dobavitelja, večina jih ima dobavni rok 3-5 dni (nekateri manj, nekateri več), na kar žal nimamo vpliva.

V primeru posebnih zahtev vas prosimo, da jih vpišete pod "opombe" na dnu naročila v košarici.

Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni doma, se bo dostavljalec dogovoril z vami o ponovni dostavi, brez dodatnih stroškov oz. v primeru dostave s Pošto Slovenijo, vam bo poštar pustil potrdilo, s katerim lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti.

Dostavo naročenega blaga opravljata naš pogodben partner POŠTA SLOVENIJE.

 

Cena dostave

 • 4,50 EUR (z DDV) preko Pošte Slovenije

Brezplačna dostava velja za nakupe nad 50 € z DDV .

V primeru plačila po povzetju ne zaračunavamo dodatnih stroškov.

 

Možen je tudi osebni prevzem naročenega blaga ob prehodnem dogovoru v naši poslovalnici na naslovu: PROCES – PDF d.o.o., Brezje 9D, 3330 Mozirje. Pri oddaji naročila je potrebno označiti pri izbiri dostave: Osebni prevzem v poslovalnici.

 

V primeru, da dobava blaga v količinah in kvaliteti, kot je naročena, iz objektivnih razlogov ni mogoča, mora prodajalec to sporočiti kupcu, kakor hitro izve za te razloge ter mu sporočiti, v kakšnem dobavnem roku je dobava mogoča oziroma eventuelno, da dobava ni mogoča. Če dobava ni mogoča, smeta prodajalec ali kupec brez sankcij odstopiti od pogodbe. Če je dobava mogoča v dodatnem dobavnem roku, sme kupec bodisi odobriti dodatni dobavni rok, bodisi odstopiti od pogodbe brez sankcij. Prodajalec je dolžan plačati kupcu odškodnino samo, če je bilo med njima izrecno pisno dogovorjeno, da je dobavni rok bistven, pri čemer znaša taka odškodnina največ 0,5 % vrednosti dobave za vsak teden zamude ali največ 3% od celotne vrednosti nedobavljenega blaga, za katerega je bil rok določen kot bistven. Če se kupec na poziv prodajalca ne odzove, potem šteje, da soglaša z daljšim dobavnim rokom, kot je razviden iz sporočila prodajalca. 

PLAČILO

Za področje Slovenije lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila

 • plačilo po predračunu – s prehodnim nakazilom na transakcijski račun 

V primeru bančnega nakazila prejme kupec preko elektronske pošte potrditev naročila, kjer so navedeni podatki za nakazilo in priložen UPN obrazec, blago pa se kupcu odpremi po dospetju sredstev na račun prodajalca (ob pogoju, da je blago na zalogi oz. takoj, ko prejmemo blago v skladišče). Naročilo je potrebno plačati v roku 7 dni, v nasprotnem primeru se naročilo avtomatsko stornira.

 • plačilo s plačilno kartico (Mastercard, Visa, Maestro, ...)
 • plačilo preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd...)

V kolikor želite blago osebno prevzeti in plačati na našem prevzemnem mestu PROCES - PDF d.o.o., Brezje 9D, 3330 Mozirje, lahko plačate z gotovino ali bančnimi karticami.

 

PROMOCIJSKE KODE

Uporaba promocijske kode:

 • Znotraj košarice, v kateri se nahaja tudi vaš izbrani artikel, boste našli prostor za vnos promocijske kode.
 • V prostor za vnos kode vpišite promocijsko kodo.
 • S klikom na gumb »POTRDI« kodo aktivirate.
 • Če je koda pravilna vam bo sistem avtomatično upošteval ugodnost, ki jo vnesena koda predstavlja.
 • V primeru, da koda ni pravilna vam bo sistem javil, da ste vpisali napačno kodo.
 • Pri posameznem nakupu je možno uporabiti le eno promocijsko kodo.

 

PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik PROCES - PDF d.o.o., spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora v 5 delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo in kupca obveščati, o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno..

V primeru težav lahko kupec ponudnika PROCES - PDF d.o.o., kontaktira preko telefona na telefonsko številko 03 839 5280 ali po elektronski pošti na info@proces-pdf.com. Pritožba se odda prek e-poštnega naslova ali pisno s priporočeno pošto na sedež podjetja, PROCES - PDF d.o.o., Brezje 9D, 3330 Mozirje

Izvensodno reševanje potrošniških sporov

Skladno z zakonskimi normativi PROCES - PDF d.o.o. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Skladno z uredbo (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES. PROCES - PDF d.o.o. objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom tukaj: 

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL.

 

PODATKI O STRANEH

Pridržujemo si pravico do vsebinskih in drugih sprememb, tako splošnih pogojev, kot tudi pogojev spletne trgovine. Kljub nenehni skrbi za ažurnost in pravilnost objavljenih gradiv, so vsebinske napake spletne strani možne in zanje ne prevzemamo odgovornosti.

Trudimo se zagotoviti kar najboljše fotografije prodajanih artiklov, a je kljub temu potrebno fotografije jemati kot simbolične.

 

AVTORSKE PRAVICE

Objavljene vsebine so ali v lasti podjetja PROCES - PDF d.o.o. ali ima podjetje PROCES - PDF d.o.o. za objavo soglasje avtorja. Vsakršno kopiranje, navajanje, presnemavanje, posnemanje in razširjanje brez vednosti podjetja PROCES - PDF d.o.o. je prepovedano.

Mozirje, 2.2.2021

E-novice

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z vsemi novostmi in ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Proces-PDF d.o.o.obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Proces-PDF d.o.o.nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Proces-PDF d.o.o.zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Proces-PDF d.o.o.(t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Proces-PDF d.o.o.se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Proces-PDF d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Potrebujete pomoč pri izbiri?Sodelujte s partnerjem, ki zna prisluhniti vašim problemom in vam bo znal pomagati pri iskanju najboljših rešitev.Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Sodelujte s partnerjem, ki zna prisluhniti vašim problemom in vam bo znal pomagati pri iskanju najboljših rešitev.

Kontaktirajte nas

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Naložbo izdelave spletne strani in trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

V podjetju Proces-PDF se že od leta 1992 ukvarjamo z zastopanjem in distribucijo priznanih proizvajalcev industrijskih strojnih elementov ter opreme. Našim partnerjem nudimo zanesljiv poslovni odnos, prilagodljivo sodelovanje in kakovostno industrijsko oskrbo.

Dolgoletne izkušnje in visok nivo strokovnega znanja, ter dobro organizirane logistične kapacitete, nam omogočajo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih kupcev. Več o nas.

Proces-PDF d.o.o.

Brezje 9D,
3330 Mozirje

Tel.: +386 (0)3 839 52 80
Email: info@proces-pdf.com

Delovni čas:
Pon - Pet / 8:00 - 12:00 in 13:00 - 16:00
Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

© 2022 Proces PDF. Vse pravice pridržane.
Avtorji