Zakaj Proces PDF?

Zakaj Proces PDF?


 • Zastopanje specializiranih proizvajalcev (boljša kvaliteta)

  Z namenom zagotavljanja najboljših rešitev za dejavnost vzdrževanja in prve vgradnje pri podjetju Proces-PDF kupcem zagotavljamo proizvode specializiranih proizvajalcev, ki uporabljajo naprednejšo tehnologijo in zagotavljajo odlično razmerje med kvaliteto in ceno.

 • Neodvisno svetovanje – podjetje ni vezano na enega proizvajalca

  Pri našem podjetju sodelujemo tudi z ostalimi proizvajalci in z vsemi imamo enakovreden partnerski odnos, kjer je edino merilo kvaliteta. Na ta način svojim kupcem zagotovimo neodvisno svetovanje, s čimer skušamo zagotoviti res najboljšo rešitev.

 • Svetovanje pri nakupu

  Z namenom zagotavljanja najustreznejših rešitev najprej dobro spoznamo problem naših kupcev in nato na podlagi dolgoletnih izkušenj iz prakse, visokega nivoja znanja ter vrhunskih izdelkov skušamo svetovati najboljšo rešitev.Tako boste ob sodelovanju z nami dobili zanesljivega in strokovno usposobljenega partnerja.

 • Fleksibilnost in zanesljivost

  Proces-PDF je na trgu že vrsto let znan kot izjemno fleksibilen in zanesljiv partner. Naša prilagodljivost se kaže predvsem pri dosegljivosti in podpori strankam v trenutkih ko nas najbolj potrebujejo-tudi intervencije.Tako boste ob sodelovanju z nami dobili fleksibilnega partnerja na katerega se vedno lahko zanesete.

 • Celovitost ponudbe

  Našim strankam nudimo celovite rešitve tehničnih problemov. Tako lahko pri nas uredite celotno rešitev na področju vzdrževanja in prve vgradnje v proizvodnji.Ker boste prihranili čas, saj več dobaviteljev pomeni več naročil in več plačil – vse na enem mestu in z enkratnim plačilom!

 • Članstvo v globalnem združenju distributerjev

  Večkrat se stranke obrnejo na nas tudi kadar iščejo nestandardne oz. druge sorodne izdelke. Pogosto jim lahko pomagamo saj smo član vodilnega, svetovnega združenja na področju distribucije rezervnih strojnih delov.Članstvo v globalnem združenju distributerjev nam omogoča v kratkem času priti v stik z različnimi dobavitelji z vsega sveta. S pomočjo tega kanala tako še dodatno poskrbimo za hitrejše rešitve problemov naših strank.

 • Reference

  Bogate reference so le še dodaten razlog k zaupanju. Konstantno poslujemo z več kot 500 podjetij in samostojnimi podjetniki v Sloveniji. Med njimi so tudi imena nekaj večjih in bolj znanih slovenskih podjetij kot npr. Bosch Siemens in Gorenje.Mednarodno poslovanje. Poleg slovenskega prostora smo prisotni tudi na ostalih trgih Evropske Unije ter izven nje: Turčija, Anglija, Poljska, Singapur, Bolgarija, Hrvaška, itd.