Vaša košarica: 0
Skupaj: 0,00 €
Verige in verižniki

Verige in verižniki

Celovita ponudba verig za industrijo in druge vzdrževalne namene – vse na enem mestu!
Preberi vse

Nudimo vam popolno ponudbo verižnih elementov – od verig, verižnikov, in spojnih členov vseh dimenzij. Izdelane tudi po naročilu.

Pri nakupu verižnih elementov sta potrebna tako kakovost kot tudi cena. Zato lahko pri nas izbirate med različnimi izdelki priznanih proizvajalci in vrhunskih blagovnih znamk, kot na primer: Rexnord, Elite, Wipperman, Renold, Iwis, Witra, Challenge,…

Velika izbira

Pestra ponudba, kakovostna in cenovna diferenciacija izdelkov med katerimi lahko izberete primerno rešitev za vaš namen.

Visoka kakovost

Izdelki so v procesu izdelave podvrženi strogi kontroli kakovosti, ki je v skladu z zahtevanimi standardi in nenazadnje tudi vašimi pričakovanji.

Prihranek

Nakup izdelkov iz našega programa predstavlja vsakodnevni prihranek in tako pomaga zniževati skupne nabavne stroške.

Potrebujete pomoč pri identifikaciji obrabljene verige? Pošljite mail na info@proces-pdf.comz veseljem vam bomo pomagali!  

Potrebujete:

Pogonske verige

Transportne verige:

Nerjavne verige (INOX)

Verižniki

Spojni členi

Ko začnemo sodelovati z vašim podjetjem vam znamo prisluhniti in zato najdemo optimalne rešitve za vaše tehnične probleme.

Prikaži manj

Za ta izbor ni na voljo nobenega artikla.

E-novice

Bodite obveščeni

Prijavite se na e-novice in bodite na tekočem z vsemi novostmi in ugodnostmi.

Pravilnik o zasebnost: prijava na e-novice

Z vpisom svojega elektronskega naslova se prijavljate na e-novice, s katerimi vas bo podjetje Proces-PDF d.o.o.obveščalo o novostih v ponudbi na spletu in v trgovini, o marketinških aktivnostih in drugih promocijah.

S prijavo na e-novice se vpišete tudi v bazo prejemnikov ugodnosti , ki jih Proces-PDF d.o.o.nudi svojim uporabnikom.

Za prijavo na e-novice Proces-PDF d.o.o.zbira sledeče podatke: e-naslov, IP, v primeru, da se prijavite kot registrirani član, pa tudi ime in priimek, naslov in telefon.

Po poslanem obrazcu z elektronskim naslovom boste na navedeni naslov prejeli potrditveno sporočilo – s potrditvijo tega boste do preklica prijavljeni na e-novice Proces-PDF d.o.o.(t. i. opt-in odobritev). Kadarkoli lahko pisno ali s klikom na gumb Odjava v e-novicah zahtevate, da upravljavec osebnih podatkov trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namene neposrednega trženja. Vaši zahtevi bo ugodeno v 15 dneh od dneva prejema zahteve, kot predpisuje zakon. Zahtevate lahko tudi prenos ali seznanitev s podatki.

Upravljavec Proces-PDF d.o.o.se zavezuje, da bo podatke skrbno varoval skladno z zakonodajo, ki ureja varovanje osebnih podatkov.

Pošiljatelj e-novic in upravljavec vaših osebnih podatkov je: Proces-PDF d.o.o.

Preverite tudi celotni Pravilnik o zasebnosti

Potrebujete pomoč pri izbiri?Sodelujte s partnerjem, ki zna prisluhniti vašim problemom in vam bo znal pomagati pri iskanju najboljših rešitev.Kontaktirajte nas

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Sodelujte s partnerjem, ki zna prisluhniti vašim problemom in vam bo znal pomagati pri iskanju najboljših rešitev.

Kontaktirajte nas

Naložbo izdelave spletne trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

Naložbo izdelave spletne strani in trgovine sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

V podjetju Proces-PDF se že od leta 1992 ukvarjamo z zastopanjem in distribucijo priznanih proizvajalcev industrijskih strojnih elementov ter opreme. Našim partnerjem nudimo zanesljiv poslovni odnos, prilagodljivo sodelovanje in kakovostno industrijsko oskrbo.

Dolgoletne izkušnje in visok nivo strokovnega znanja, ter dobro organizirane logistične kapacitete, nam omogočajo zadovoljiti potrebe še tako zahtevnih kupcev. Več o nas.

Proces-PDF d.o.o.

Brezje 9D,
3330 Mozirje

Tel.: +386 (0)3 839 52 80
Email: info@proces-pdf.com

Delovni čas:
Pon - Pet / 8:00 - 12:00 in 13:00 - 16:00
Sobote, nedelje in prazniki zaprto.

© 2022 Proces PDF. Vse pravice pridržane.
Avtorji